dimecres, 7 de maig del 2014

Jornades per l'alliberament sexual i rifa borda

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES JORNADES LA TROBAREU A LA PESTANYA DE DALT





Maig ve carregadet d'actes per al Brot Bord.... Ens hem estat deixant la pell organitzant unes jornades per l'alliberament sexual, que creiem que fan molta falta a la nostra ciutat. L'objectiu principal és la formació, per això les jornades es fan en distints espais de la ciutat, per a intentar aplegar al màxim de gent possible.

Les hem preparat amb molta il·lusió, no és una gran agenda, com veureu, però és tot el que hem pogut fer. Parlarem de teoria queer, de postporno, de com de present està la heteronormativitat als moviments socials... I també hi haurà espai per a la festa! Podeu trobar tota la informació al meravellós blog que hem preparat.
La intenció és que siguen les primeres, i poder repetir-les anualment, per això necessitem que vingueu totes! Ah, i també volíem comentar que organitzar-les té uns costos, i com som una organització completament autogestionada, a més de la kafeta i el sopar popular, ja fa unes setmanes vam preparar una rifa per poder traure algo de pasta. Les paperetes es venen a un euret, i sortegem un llibre i una samarreta! Si les voleu, en tenen a la mandràgora, i en vendrem el dia 13 al primer acte de les jornades (que és també el dia que es fa el sorteig....)





Ja sabeu que si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un mail o deixar un comentari ací o al nostre Facebook!!

Besets als mugrons! Ens veiem a les Jornades



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada