PublicacionsL'aBORDatge:

L'aBORDatge és la publicació periòdica que actualment editem al BROT BORD. No té una periodicitat estricta, sinó que els nous números veuen la llum quan tenim suficient material.

A cada número podreu trobar articles d'opinió i formatius, amés de diverses seccions com "Repartim-nos el Bacallà", la nostra particular secció de contactes on qualsevol pot publicar un anunci. Crea un anunci divertit i original, indicant-hi què és el que vols repartir i a quin perfil. Nosaltres en farem difusió al proper número que publiquem (en format paper i virtual). No oblidis posar una forma de contacte (telèfon, correu electrònic...), si ens passes una foto també la publicarem! (Envia l'anunci a bacallabrotbord@gmail.com )Número 4:


Número 3:
Número 2:Número 1:L'accent bord:Aquesta era la nostra publicació abans de l'aBORDatge. Seguia un format molt similar, com un fanzine, però molt més simple. Se'n van editar 10 números, aci els teniu:Número 10:


Número 9:


Número 8:


Número 7:


Número 6:


Número 5:


Número 4:


Número 3:


Número 2:


Número 1:
Altres publicacions:Una de les vessants més importants al BROT BORD és la formació, i per aquest motiu editem diversos llibrets formatius sobre alguns aspectes que considerem clau per a l'alliberament sexual.Sexe col·lectiu. De la misèria a l'abundància sexual:Relacions obertes per a principiants: