dimarts, 30 d’abril del 2013

El Brot Bord es presenta a València amb actes a Ciutat Vella i Mislata
Si bé fa un parell de setmanes ja havíem anunciat el naixement de l'assemblea del Brot Bord a València, aquest cap de setmana n'ha tingut lloc la presentació amb diversos actes a Ciutat Vella i Mislata. 


Xerrada sobre alliberament sexual i construcció nacional

El passat divendres 19 d'abril tingué lloc al Racó de la Corbella la presentació del Brot Bord a València. L'acte començà amb una xicoteta explicació per part d'un membre de l'assemblea sobre el mot bord i el perquè de la la seua traducció de l'anglés queer. D'altra banda, també es va realitzar una xicoteta explicació sobre la consideració i l'anàlisi que se'n fa del negoci-capitalisme rosa, així com també de la necessitat de lligar la lluita per l'alliberament sexual i de gènere amb la lluita per l'alliberament nacional i de classe. 

D'altra banda, vàrem poder gaudir de la participació d'Ekaitz, membre del moviment juvenil basc d'alliberament sexual, que ens va explicar els diferents debats, processos i experiències de refundació d'aquest moviment de lluita antipatriarcal, així com l'actual procés de constitució d'una nova organització juvenil d'alliberament sexual. 

L'acte, que comptà amb una vintena d'assistents, finalitzà amb un enriquit i participatiu debat sobre diferents aspectes com la relació dels moviments queer amb els col·lectius feministes, el paper de l'amor romàntic i la gelosia davant la diversitat d'opcions en les relacions sexoafectives, o les conseqüències normativitzadores i de control de les nostres sexualitats que es dóna a partir del negoci rosa. 

Taller de sexualitats a la Dahlia

El diumenge, a les 11:30 a la Iniciativa Dahlia, Mislata, començarem un taller de sexualitat, 16 persones estiguérem debatin sobre fotos de temàtica sexual i explicant que ens inspirava a cadascú,debatint sobre la concepció de sexualitat i fent jocs ridiculitzant l'amor romàntic i la monogàmia.
El taller va durar aproximadament 2 hores, i en acabar dinarem una boníssima paella vegana feta per les companyes de la Incitativa Dahlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada